Lite ord

Lite ord

Långsamhet

AllmäntPosted by Kajon Friday, July 11 2008 11:20:30
Det går väldigt långsamt med upppackningen av lägenheten. Jag har nu insett att de flesta lådor innehåller sladdar (cat5, vga, audio, YPbPr, komposit, usb, optisk, el, s-video, scart med mera) och väldigt lite glas och bestick vilket antagligen innebär att jag har gjort någon miss vid packningen. det är lite lustigt att ha en 10 meter lång YPbPr kabel... men inte ett enda dricksglas.
Men jag har också insett att min dvd-samling är rätt omfattande vilket känns trevligt.

Och det finns en liten panik ibland.. Panik som består i att jag ärligt talat inte är övertygad om att något kommer att bli bättre.

Man är en ensam kille och det finns inget starkt i att vara ensam, ingen framgång i att lägga sig ensam natt efter natt och vakna ensam varje morgon.
Dagen kan vara full med träning, jobb och sociala aktiviteter som gör att jag känner mig uppskattade och värdefull. Men när den är slut och jag kliver innanför dörren finns det inte mer. Då är den verkligen slut.

Fan vad jag behöver en hobby igen, det hjälper kanske inte mot ensamhet. Men iallfall mot tristess. Dags att börja koppla upp en skön HTPC lösning kanske...

  • Comments(0)//blog.kajon.se/#post9